MůjPřehrávač.cz - Fórum • Baterie jen 3hod., zamrzání

Baterie jen 3hod., zamrzání

Baterie jen 3hod., zamrzání

Odeslat #1 od Zanys v pon zář 28, 2009 14:56

Zdravím, mám iPod Video 80GB, teď o víkend se mi přes pc někdo hrabal v iPodu a nejspíš smazal nějaký soubor, protože od té doby mi blbnul, zasekával se a ted, když jsem ho chtěl restartovat, zjistil jsem, že nejde synchronizace, Mediamonkey iPod sice vidí, ale jakmile se pokusím o nějakou prácí s ním tak zamrzne, iTunes ho vůbec nevidí. Po restartu je několik minut pouze bíle jablíčko na černém pozadí a nejde přejít do diskového řežimu. Při pokusu o nainstalování zamrzne instalátor Rockboxu. Už vážně nevím... Prosím o pomoc. Zkoušel jsem na více pc.
Zanys
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o pomoc!

Odeslat #2 od xxxdvorixxx v pon zář 28, 2009 17:13

Vypadá to, že iPod nenajde firmware, jen zapne "BIOS" a pak nemá kam přejet. Zatím jsem na webu nenašel řešení, ale hledej, určitě se to někomu stalo. Bohužel pravděpodobně v angličtině.
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #3 od Zanys v pon zář 28, 2009 18:42

Díky díky, aspoň vim čim to bude. Podařilo se mi nainstalovat Rockbox, je to nezvyk, ale co...
Zanys
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #4 od xxxdvorixxx v pon zář 28, 2009 18:48

Zkus určitě přeinstalovat iTunes (což jsi možná zkusil), plně dobít baterii a třeba se restore pak povede. ;)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #5 od Zanys v pon zář 28, 2009 19:16

iTunes jsem ani neměl nikdy nainstalovaný, až dnes poprvé... Všechno v pořádku, baterie se mi asi za 3h vybila aniž bych něco poslouchal. A další problém, když jdu složky Music (v ipod_control) tak se mi sekce Průzkumník/Total commander, prostě to v čem se to snažim otevřít. Nejde defragmentace ani nějak opravit disk. Ufff nevim co se to stalo...
Zanys
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #6 od xxxdvorixxx v pon zář 28, 2009 20:00

Zanys píše: A další problém, když jdu složky Music (v ipod_control) tak se mi sekce Průzkumník/Total commander, prostě to v čem se to snažim otevřít. Nejde defragmentace ani nějak opravit disk.

Defragmentace v tomhle případě stejně nepomůže.

A ten popis předtím nechápu :) iPod si soubory ukládá podle svýho, takže jsou soubory pojmenovány jinak, nebo popiš co myslíš :)

Nespadl ten iPod někde? Dost nízká výdrž, přitom to není nijak starý model.
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #7 od Zanys v pon zář 28, 2009 20:47

Právě si nejsem jistý jestli nespadl :/ Ta výdrž je až teď (od soboty) co se vyskytli ty potíže, jinak vydržel kolem 20h. v iPodu je skrytá složka iPod_Control/Music kde se ukládají soubory a právě tam, když vlezu tak zamrzávají programy. Zkoušim ještě chkdsk
Zanys
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #8 od xxxdvorixxx v pon zář 28, 2009 20:50

Doporučil bych otevřít a kouknout na kontakty (jestli se nepohnuly), při horším případě vyměnit baterku.

Možná ještě zkusit program jako Recuva a zkusit obnovit smazané soubory z iPodu. ;)
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #9 od Zanys v pon zář 28, 2009 21:16

Díky moc. Zkusim to a pak zkouknu kontakty, prosimtě je nějakej návod na otevření iPodu?

EDIT: zapomněl jsem dodat, že při mazání zmíněné složky Music mi vyskočila několikrát chyba 0x80070017 (cyklická redundantní chyba)
Zanys
Návštěvník
Návštěvník

Re: Baterie jen 3hod., zamrzání

Odeslat #10 od xxxdvorixxx v pon zář 28, 2009 21:27

http://www.youtube.com/watch?v=Fc4IGMAvgss

mazání složky Music je teda podle mě mě dost prasárna, kdo ví, co je tam za soubory... :)

Jinak na tu hlášku jsem krátkej :) Zkus to na pctuningu nebo zive.cz ;)
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Další

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPody s HDD