MůjPřehrávač.cz - Fórum • hlasitost iPod nano 4G

hlasitost iPod nano 4G

hlasitost iPod nano 4G

Odeslat #1 od Peterecek v stř pro 31, 2008 02:11

Zdravím, vlastním iPod nano 4.generace, mám k tomu základní sluchátka ale zkoušel jsem i PortaPro a zdá se mi, že hlasitost výstupu není nějak převratná. Omezení hlasitosti mám naplno. Předtím jsem měl iPod MINI a ten dával solidní grády. Nevíte čím by to mohlo být? Vy jste spokojeni s hlasitostí?
Peterecek

Re: hlasitost iPod nano 4G

Odeslat #2 od katastr v stř pro 31, 2008 22:03

ÁNO - hlasitosť je mizerná = nie je chyba na Tvojej strane :?
Kúúrnik - očakávam nový firmware , ktorý dá do poriadku tieto "maličkosti" ... :!:
Ale neviem či to nebude HW chyba a FW houby vyrieši :idea:
katastr
Nováček
Nováček

Odeslat #3 od xxxdvorixxx v čtv led 01, 2009 14:01

Na head-fi na na Cnet psali 30mW na kanál, takže to je hodně výkonné aby to ukrmilo i 120Ohmky. Buď bude chyba v FW nebo posloucháte saskramentsky nahlas ;)
Na druhou stranu je možné omezení výkonu přehrávače nějakým nařízením EU, podobně jako u Zena.
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #4 od katastr v pon led 05, 2009 02:30

xxxdvorixxx píše:Buď bude chyba v FW nebo posloucháte saskramentsky nahlas ;)
Na druhou stranu je možné omezení výkonu přehrávače nějakým nařízením EU, podobně jako u Zena.

No - sakramentsky nahlas to nepočúvam :twisted:
Ale je možné , že to je nejaké nariadenie z EU ...
Ani by nešlo teda tak o tú maximálnu hlasitosť , ktorú majú aj SHITNÉ mp3 z "Pobrežia Rovníka" :D oveľa silnejšiu ... ale o to , že sa hlasitosť ZAČÍNA až od polovice mierky ! Do polky bežca je to mŕtve a až ozaj pri konci sa zvuk posúva smerom hore :angel:
To nik z tých pánov z NDR nemal v ušiach ? :nea: Asi nie 8)
A takisto sa nedá hlasitosť úplne vypnúť . To je naschvál tak aj v starších modeloch ? :idea:

A ešte by som sa spýtal či nik z tých pánov od Apple neuvažuje aj o podpore SK/CZ jazyku do iTunes.
I keď viem , že nežijeme v USA ...
katastr
Nováček
Nováček

Odeslat #5 od clickk v pon led 05, 2009 20:14

hmm, tak to je zvlastni. skoro bych ti doporucil abys ho vzal do servisu.

co se iTunes tyce, tak to je marny boj. kdysi jsem se jeste s par lidmi snazil neco podobneho spachat, ale nemeli jsme podporu ze strany Applu, ktery nam odmitl dat k dispozici potrebne soubory a tak to vsechno skoncilo nekde u iTunes 6.
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #6 od katastr v úte led 06, 2009 01:30

clickk píše:co se iTunes tyce, tak to je marny boj. kdysi jsem se jeste s par lidmi snazil neco podobneho spachat, ale nemeli jsme podporu ze strany Applu, ktery nam odmitl dat k dispozici potrebne soubory a tak to vsechno skoncilo nekde u iTunes 6.

:( :? Hmm - tak to je teda smutné. Človek im podáva ešte aj pomocnú ruku a oni ju ani nechytia ?
Veď svoje výrobky predáva Apple na našom trhu už veľmi dlho ...
No - takže VĎAKA aj za túto odpoveď.Čo už - ja len že by sa to tým skoršie narodeným veru zišlo.A veru aj tým mladším :mrgreen:
:hi:
katastr
Nováček
Nováček

Odeslat #7 od katastr v pát led 23, 2009 16:05

clickk píše:Co se iTunes tyce, tak to je marny boj. kdysi jsem se jeste s par lidmi snazil neco podobneho spachat, ale nemeli jsme podporu ze strany Applu, ktery nam odmitl dat k dispozici potrebne soubory a tak to vsechno skoncilo nekde u iTunes 6.

Hmm - tu som našiel najnovší lokalizovaný iTunes 8 (Česká lokalizovaná verze iTunes 8.0.2) :arrow:
Kód: Vybrat vše
http://lokalizace.apple.cz/
.

Škoda , že sú to formáty len pre Apple :? ( .dmg )
katastr
Nováček
Nováček

Odeslat #8 od xxxdvorixxx v pát led 23, 2009 23:46

Tak to je skoro z bláta do louže
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #9 od katastr v pon led 26, 2009 01:29

Prišla mi pred chvíľou odpoveď na môj E-mail , ktorý som adresoval http://lokalizace.apple.cz/

Inak sa mi ešte u Apple nestalo , že by mi niekedy odpoveď prišla neskoršie ako za 2-3 dni ! :!: !
Raz mi cez víkend z MAC obchodu odpovedali 3x a to v noci - tí hádam ani nespia :mrgreen: ( Super prístup-akoby som s predávajúcim chatoval cez Skype ... 8) )

Dobrý den,
ano, máme sice kompletní lokalizace pro Mac, jenže pro převedení na Windows potřebujeme podporu od Apple. Ten zatím tuto podporu pro náš region neposkytuje (respektive poskytuje v omezené míře pouze pro Mac) a zatím není v našich silách toto změnit. Uvedení našich lokalizací i pro Windows bychom jinak pochopitelně uvítali.

Děkuji za pochopení, s pozdravem

Jakub F.
katastr
Nováček
Nováček

Odeslat #10 od katastr v úte led 27, 2009 21:16

Tak po prečítaní tejto recenzie :arrow:
Kód: Vybrat vše
http://avmania.zive.cz/Titulni-strana/sc-21-a-1514/default.aspx
som dospel k záveru , že to bude hrať každému tak isto a nebude to len môj problém...

S kvalitními sluchátky si lze dopřát vskutku nadstandardní zážitek a jediným omezením může být trochu nižší maximální výkon (u tohoto modelu).

zápory
- slabší výkon

Opäť sa pýtam.Myslíte si , že by to novší FW mohol vyriešiť ? ;)
katastr
Nováček
Nováček

Další

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Nano