MůjPřehrávač.cz - Fórum • Hnus basy u nana

Hnus basy u nana

Hnus basy u nana

Odeslat #1 od hawkes v sob pro 29, 2007 16:58

Teda driv jsem cetl opravde hodne o tom jak ma ipod skvelej zvuk, ale osobne mi to neprijde, jiste nemam nejake extra sluchatka, navic pry tato rada ipodu se zas tak zvukove nevyvedla, ale co me prekvapilo je prervanost basu i na pri nizke hlasitosti. Kdyz dam v ekvalizeru Rock a zapnu nejakou treba od blink 182 tak jsou basy prervane asi jakou avance zvukovky kdyz ji date na max, nevim jestli je tento zvuk "normalni" nebo zda-li jde o vadu jedineho kusu.
hawkes

Re: Hnus basy u nana

Odeslat #2 od clickk v sob pro 29, 2007 20:11

o vadu spis nepujde. ale byt tebou to zkusim alespon s nejakymi jinymi sluchatky, napr. Sennheiser PX100 maji dokonale (ve sve cenove hladine) vyvazeny zvuk. pak teprve uvidis, jak si na tom iPod stoji.
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #3 od hawkes v sob pro 29, 2007 20:51

ja prave premyslim jestli je to sluchatkama, zkousel jsem zatim na trech (nic extra) puvodnim od apple, creative ep 480 a koss spark plug, u plugu to delalo min, jinak vsude to ty basy prervavalo,

no soucasne premyslim o nejakych kvalitnich spuntovych, nejlepe in-ear sluchatkach, za rozumnou cenu, ale nedari se mi najit.
hawkes

Odeslat #4 od hawkes v sob pro 29, 2007 20:57

jeje sem myslel zas napred, myslem jsem sluchatka-pecky, in-ear
hawkes

Odeslat #5 od xxxdvorixxx v úte úno 05, 2008 21:39

Nevim, jestli je to jeste aktualni.
Jen pripomenu, ze in ear jsou spunty, ne pecky.
Za rozumnou cenu Creativy EP630, drazsi Sennheiser CX300, AKG, j-jays, Denony.
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #6 od deedee34 v úte úno 05, 2008 22:11

No nevím jestli jsem správně pochopil tvůj problém s basy, ale já budu svůj Classic prodávat taky kvůli basům. Mě když jsem dal EQ s hodně bysy tak to nestíhalo a chrčelo to. A když vypnu eq tak to na můj vkus hraje zas úplně bez basů.
Obrázek Obrázek
Cowon iAudio 7, 8GB |JAYS d-JAYS white / Koss Porta Pro & Spark Plug
deedee34
Nováček
Nováček

Odeslat #7 od xxxdvorixxx v úte úno 05, 2008 22:26

deedee34: uz to resis docela dlouho a ja bych se nerad nejak zmylil. Daval si to poslechnout nekomu jinemu? Kdo ma jiny (no china) prehravac a solidnejsi sluchtka? ;)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #8 od deedee34 v úte úno 05, 2008 22:47

Já už to vyřešil. Prostě se ho zbavím (snad). Chtěl jsem se jen podělit o zkušenost. Ale jak vidím tak tak už to hodně lidí unavuje, takže na téma špatný zvuk ipodu už se pokusím neodpovídat.
A poslední přehrávač se kterým jsem to porovnával byl Emgeton E5 cult. Když jsem dal oba přehrávače poslechnout nezaujatým posluchačům tak všichni řekli že ten Emgeton hraje asi 16x až milionkrát líp než ipod. Lidí kterým jsem dal poslechnout můj ipod a jiné přehrávače pro porovnání bylo hodně a nikomu se zvuk ipodu nelíbil. Samozřejmě když jse, jim dal prvně poslechnout iPod tak říkali že hraje dobře, ale po poslechnutí jiného přehráče už mluvili jinak.
Končím :hi:
Obrázek Obrázek
Cowon iAudio 7, 8GB |JAYS d-JAYS white / Koss Porta Pro & Spark Plug
deedee34
Nováček
Nováček

Odeslat #9 od xxxdvorixxx v úte úno 05, 2008 22:53

Nee, neunavuje me to, jen jsem si nebyl jisty, zda si to uz nekomu daval poslechnout ;)

Slyšel jsem o něm, že nic extra to není. Ale zase recenze tvrdi opak, pak clovek nevi...
Zkus prejit na iAudio a uvidis, mel by to byt rozdil.
Problem je hlavne v tom, ze Classic vyplnuje diru na trhu, jen tak nejaky prehravac nenabizi takovou kapacitu za tu cenu. :?
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #10 od Susty v čtv bře 27, 2008 00:53

kratke zhrnutie, dlhodobo som pouzival sony walkman(w800i), moc som si zvykol na jeho pekny zvuk po case som si kupil n73 music edition ale fakt na walkmany to nemalo tak som sa knim vratil...na internete som si ciital mnoho recenzii(neviem z coho vychadzali) o ipodoch ako su skvele. kedze som kamaratke videl apple touch a moc sa mi pacil zakupil som si apple iphone(to iste len sa stym da volat). podotykam ze iphone/touch maju patrit k najkvalitnejsim ipodom na trhu, no nasledovalo velke sklamanie.Hned zozaciatku ma dorazila nemoznost nastavovat vlastny ekvalizer(premna naozaj potrebne),ale co ma dorazilo najviac bolo chrastanie sluchatok pri pouziti ekvalizera pri urcitych rezimoch,najprv som myslel ze mam iba vadny iphone(ipod) no zistil som ze tato skvela vlastnost patri vsetkym ipodom vseobecne. Skusal som to na sluchatkach Zen Aurvana(cca 3000sk). Apple mam rad ale nemam co dodat.
Susty

Další

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Nano