MůjPřehrávač.cz - Fórum • Hnus basy u nana

Hnus basy u nana

Re: Hnus basy u nana

Odeslat #11 od Newpaudio v stř pro 30, 2009 19:26

Jen dodám.. mám Ipod 4G 8GB fw 1,04 a ve chvíli kdy pustím ekvalizer tak začne zvuk drasticky zkreslovat. přišel jsem na to že to dělá silný siginál vstupní mp3ky(souboru) takže jsem musel všechny mp3 překonvertovat v a normalizovat na 80% procent... a hle a funguje to. jen by mě zajímalo zda není nějakej firmware kde to není potřeba...
Newpaudio

Odeslat #12 od Newpaudio v čtv pro 31, 2009 08:04

hawkes píše:Teda driv jsem cetl opravde hodne o tom jak ma ipod skvelej zvuk, ale osobne mi to neprijde, jiste nemam nejake extra sluchatka, navic pry tato rada ipodu se zas tak zvukove nevyvedla, ale co me prekvapilo je prervanost basu i na pri nizke hlasitosti. Kdyz dam v ekvalizeru Rock a zapnu nejakou treba od blink 182 tak jsou basy prervane asi jakou avance zvukovky kdyz ji date na max, nevim jestli je tento zvuk "normalni" nebo zda-li jde o vadu jedineho kusu.

Takze jsem nalezl řešení:
Tvoje mp3 mají moc silný výstupní siginál... Vyšší než 89db je potřeba je "normalizovat" k tomu slouží tento prográmek a zároveň zde najdeš přesný důvod. Některé mp3 grabbery mají normalizaci již v sobě a dával bych je z vlastní zkušenosti kolem 80 procent nebo těch 87 db. více zde: http://www.dapreview.net/p/content/cont ... ontent.133 nebo mi klidně napiš na icq. Ipod mám ani ne třetí den tak třeba se taky něco dozvím :-)
Newpaudio

Odeslat #13 od xxxdvorixxx v sob led 02, 2010 10:31

Ne, problém není v mp3, ale špatném ekvalizéru zatím všech iPodů. Pořiďte si lepší sluchátka a používejte bez EQ.
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Předchozí

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Nano