MůjPřehrávač.cz - Fórum • Hry do i-podu

Hry do i-podu

Hry do i-podu

Odeslat #1 od Onemanarmy v ned bře 30, 2008 11:33

Potřeboval bych radu, na stránkách http://www.ipod.estranky.cz/clanky/ipod ... -ipodu-hry jsem si přečetl návod, jak dostat hry do i-podu. Všechno šlo hladce do bodu 8. Jakmile jsem kliknul na Write to i pod, objevilo se mi hlášení Error -1, nemůže mi někdo poradit, jak se s tím vypořádat, nebo čím to mohlo být způsobené??. Předem Děkuji.
Onemanarmy
Návštěvník
Návštěvník

Re: Hry do i-podu

Odeslat #2 od clickk v ned bře 30, 2008 16:01

no zalezi na tom, jaky typ ipodu mas. jestli je kompatibilni s timto postupem?
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #3 od Onemanarmy v ned bře 30, 2008 17:15

kompatibilní je. je to i-pod clasic 160 GB. Nebo alespoň by měl být, podle postupu, který jsem dodržoval.
Onemanarmy
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #4 od Kopr v pon čer 16, 2008 11:33

stejny problem mam i ja, a nejspis jde o to ze tento postup je pro iPod 5G a 5,5G. My vlastnime iPody Classic tj. iPod 6G a pro tyto iPody zatim neni nic ani ROCKBOX a ani hry do iPodu. takze se musime spokojit pouze s tim co mame :-) (25 000 pisnicek a este vsechny serie Pratel - vic se asi nevejde :-D )
Kopr

Odeslat #5 od Adam v úte led 05, 2010 17:31

Dobrý den chci se zeptat. Snažím si dát hry do ipodu, ale jakmile dojdu k bodu kdy mám mám zmáčknout "write to ipod", tak jakmile dám ok, zeptá se mě to jestli jsem si jistý, dám znovu ok, ale potom mi to napíše, že není žádný iPod připojen k PC, zkouším ho odpojit zapojit odpojit zapojit, ale stále nic..mohli byste mi poradit nějakou cestu, jak mám propojit iPod s PC. Ovšem na iTunes mi to normálně ukazuje, že je Ipod připojen k PC, ale ani když najedu do "tento počítač", tak se mi tam neukáže iPod...děkuji předem za radu.
Adam

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na Hry