MůjPřehrávač.cz - Fórum • HRY NA iPOD TOUCH Z PC BEZ POMOCI WIFI

HRY NA iPOD TOUCH Z PC BEZ POMOCI WIFI

HRY NA iPOD TOUCH Z PC BEZ POMOCI WIFI

Odeslat #1 od Dolnman33 v pon říj 20, 2008 15:17

Zdarec, chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakým návodu jak dostat do iPodu Touch hry a aplikace přímo z PC když je mám stažené v iTunes.. Nějak to určitě jde.. do iTunes do aplikací je dostanu, ale jak je odtam dostanu do iPodu?.. Prosím o návod...

Díkec :hi:
Dolnman33
Návštěvník
Návštěvník

Re: HRY NA iPOD TOUCH Z PC BEZ POMOCI WIFI

Odeslat #2 od clickk v úte říj 21, 2008 18:06

No predpokladam, ze sesynchronizujes. Pokud jsou zakoupene v iTunes Music Storu a jsou kompatibilni s iPodem tak by to nemel byt problem. Pokud ale nejsou oficialni, pak je pres iTunes do iPodu nedostanes ani nahodou.
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #3 od Dolnman33 v čtv říj 23, 2008 05:12

No a jak udělám tu synchronizaci? Jo jsou to oficiální hry přímo z iTunes Store... některý sou zadarmo tak jsem si je stáhl.. promiň že se tak blbě ptám, ale jsem v tom novej a eště se v tom moc nevyznám :angel:
Dolnman33
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #4 od CockCash v čtv říj 23, 2008 21:09

To se taky snažim vyřešit! Hry mám stažený v itunes ale nikde tam neni apply ani sync takže do ipoda je nemůžu dostat... :?
CockCash

Odeslat #5 od Dolnman33 v čtv říj 23, 2008 21:33

Přesně tak mno.. Prosím poraďte :|
Dolnman33
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #6 od Dolnman33 v pát říj 24, 2008 18:33

Jo teď mě tak napadlo.. nemůže to být tím, že mám udělanej Jailbreak? Proto se mě v okně Device vedle Summary, Music, Movies, TV Shows, Podcasts, Photos a Info neukazuje záložka Games? Jestli jo tak je to na 2 věci ale tak co se dá dělat, budu muset stahovat hry jenom přes WiFi přes Installer :?
Dolnman33
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #7 od CockCash v ned říj 26, 2008 18:09

Já sem žádnej Jailbreak nedělal a stejně mi to nejde...
CockCash

Odeslat #8 od Welcom3 v čtv říj 30, 2008 16:53

V iTunes si otevři svuj pristroj ( vidis tam kolik mas zabranyho mista, info o ipodu/iPhonu atd. )a nahore jsou zalozky - summary, music,movies.....applications - to otevri, vyber si apps a dej apply. Hry se ti nahraji a budes je mít v iPodu.

Stačí takhle?

:hi:

a jeslize tam tudle zalozku nemas, tak nevim, ale JB by to byt nemelo, to na to nemá vliv...
Welcom3

Odeslat #9 od Dolnman33 v ned lis 02, 2008 14:11

Welcom3 píše:V iTunes si otevři svuj pristroj ( vidis tam kolik mas zabranyho mista, info o ipodu/iPhonu atd. )a nahore jsou zalozky - summary, music,movies.....applications - to otevri, vyber si apps a dej apply. Hry se ti nahraji a budes je mít v iPodu.

Stačí takhle?

:hi:

a jeslize tam tudle zalozku nemas, tak nevim, ale JB by to byt nemelo, to na to nemá vliv...

No právě.. já ju tam nemám.. v tom je ten problém.. nevím čím by to mohlo být.. :?
Dolnman33
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #10 od Lenytchka v úte lis 04, 2008 18:15

mám stejnej problém kterej řeším už dlouho, a tak jsem pokročila o něco dál... tuším, že aby se v iTunes zobrazovala záložka s aplikacema, musím udělat to, co je na http://www.ipod.estranky.cz/clanky/ipod ... -ipodu-hry ale tam jsem se zasekla, protože se mi neobjevuje ve složce Tento počítač kolonka ipodu a firmeware mi hlásí, že nemám připojenej ipod i když připojenej je a iTunes ho našlo, nevíte někdo kde je chyba a co udělat pro to, aby se mi zobrazoval jako normální přidaný velkokapacitní zařízení?? bez toho se totiž asi nikdo nehnem z místa...
Lenytchka

Další

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Touch / iPhone