MůjPřehrávač.cz - Fórum • Ipodnano5G

Ipodnano5G

Ipodnano5G

Odeslat #1 od Klouczech v úte led 05, 2010 15:56

Ahoj! Už dva dny se pářu s tím, že si chci přidat nějaké hry na Ipod nano 5G. Zjistil jsem, že hledám hry CLICKWHEELGAMES. Ale jakmile stáhnu free hru přes Itunes (Sudoku třeba), uloží se do Library/Applications.
Když chci hry nacpat do Ipodu přes Sync Games, nevidím ani jednu, kterou bych měl synchronizovat do Ipodu. už fakt nevím, zkoušel jsem i IpodWizard ale ten na tento ipod nefunguje. prosím help.
Klouczech

Re: Ipodnano5G

Odeslat #2 od ri.ve v pon led 11, 2010 23:19

Prosim o radu. Dostala jsem IPod Nanu k vanocům. Bohuzel nejsem technicky vybavena. Syn mi nahral do přehravace nejakou hudbu. Chtela jsem jeste zkopirovat nejake filmy z PC, ale to mu nejde pres Tunes.Nevite, jakym jinym zpusob lze dostat filmy do do IPodu? Diky za radu
ri.ve

Odeslat #3 od Collector38 v pon úno 08, 2010 19:45

ri.ve píše:Prosim o radu. Dostala jsem IPod Nanu k vanocům. Bohuzel nejsem technicky vybavena. Syn mi nahral do přehravace nejakou hudbu. Chtela jsem jeste zkopirovat nejake filmy z PC, ale to mu nejde pres Tunes.Nevite, jakym jinym zpusob lze dostat filmy do do IPodu? Diky za radu

Film musí být va formátu mp4! Pak jen přeneseš soubor do iTunes a dáš synchronizaci. ;)
Collector38

Odeslat #4 od tzu7zahra v pon úno 08, 2010 22:29

Lidi mam takovej poblem... Casto se mi stava ze iPod vytahnu s compu neco se tam podela a pak hraje porad na reprak i kdyz tam sou sluchatka...

Nekdy to dela nekdy ne... To musim porad kontrolovat...:( Vite nekdo pls co s tim?
tzu7zahra
Návštěvník
Návštěvník

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Nano