Boo píše:1 stáhni si z torrentů ( nikde na netu jsem to nenašel ) QuicFreedom. Přes tento program si nainstaluj LibUsb ( chvíli ti budou bláznit USBéčka ) pak v tom programu vytyvoříš firmware ( bude to trošku dýl trvat cca 10min.) a pak na dalším kroku klikneš na -> prejailbreak.
2. Nahodíš iTunes a nainstaluješ firmware který ti QuicFreedom vytvoří na ploše.
3. iPod touch 2G je jailbreaknutý :o)

Boo píše:1 stáhni si z torrentů ( nikde na netu jsem to nenašel ) QuicFreedom. Přes tento program si nainstaluj LibUsb ( chvíli ti budou bláznit USBéčka ) pak v tom programu vytyvoříš firmware ( bude to trošku dýl trvat cca 10min.) a pak na dalším kroku klikneš na -> prejailbreak.
2. Nahodíš iTunes a nainstaluješ firmware který ti QuicFreedom vytvoří na ploše.

Bischop píše:Boo píše:1 stáhni si z torrentů ( nikde na netu jsem to nenašel ) QuicFreedom. Přes tento program si nainstaluj LibUsb ( chvíli ti budou bláznit USBéčka ) pak v tom programu vytyvoříš firmware ( bude to trošku dýl trvat cca 10min.) a pak na dalším kroku klikneš na -> prejailbreak.
nejde mi udělat ten firmware....stoji to na 1% a nehne se to
pls poraďte

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník