MůjPřehrávač.cz - Fórum • Jak na iPod

Jak na iPod

Jak na iPod

Odeslat #1 od Ma v ned bře 23, 2008 18:36

Prosím pomoc!
Dostala jsem nový iPod classic..stáhla si iTunes..
a ulozila do nej pisnicky...
Ovsem fotky mi vubec vlozit nejdou a s filmy,videoklipy,atd.si vubec nevim rady....
Chci ho zacit vyuzivat naplno,pomuze mi nekdo? :mrgreen:
Ma

Re: Jak na iPod

Odeslat #2 od ja-cz v ned bře 23, 2008 21:56

no bude to tezky :-D

fotky - http://www.ipod.estranky.cz/clanky/ipod ... ek-v-ipodu

Pokud mas video uz v avi souboru musis ho nejprve konvertovat a pak az soupnout do iTunes. Pokud mas titulky, pojmenuj je jako video. Pak si stahni kodeky FFDShow (nejlepe na googlu si najdi autora a stahni primo od nej).
Po instalaci spust start-programy-ffdshow-VFW configuration, vlevo vyber "Tray, dialog and paths" a vyber jako jazyk cestinu. Potom spust opet v start-programy-ffdshow "video decoder configuration" a nastav podle popisu http://www.ipod.estranky.cz/clanky/ipod ... na-titulky (moznost 1, od druheho obrazku, snad akorat tu barvu sem si nechal raci bilou :-) )

Ted potrebujes nejaky koder, pouzivam tento: http://www.ipod-video-converter.org/downloads.html
Pridas soubory, nastavis rozliseni na to 320x240, bitrate zalezi na prehravaci (ale tusim ze urcite ne vic jak 1,5Mbps, zkousel sem 768kbps a je to OK), vyplnis pripadne tagy a konvertujes.

Pak si vlezes do slozky kam si zkonvertovala videa, otevres iTunes, oznacis soubory a pretahnes do iTunes na zalozku movies. Paklize to ma byt hudebni klip, tak na soubor v iTunes kliknes pravym mysitkem -> Get Info, zalozka video a zvolis Video Kind - Music Video. Pak jeste na zalozce info doporucuju vyplnit Grouping treba video aby se ti to v hudebni knihovne v iTunes potom lepe hledalo...
ja-cz

Odeslat #3 od Spektr v pon dub 21, 2008 20:03

Zdravím...mám iPod classic a nevím jak dostat poznámky do kalendáře a taky nevím jak si tam můžu hodit kontakty díky předem za odpověď. :hi:
Spektr

Odeslat #4 od brave v pon srp 25, 2008 07:58

Zdravím Vás
Nevie niekto ako sa na ipode touch dajú na úvodnej obrazovke presúvať ikony tak aby boli v inom poradí? Viem,že sa začnú najprv hýbať a potom sa dajú presúvať.Ale neviem ako na to!
ĎAKUJEM
brave
Návštěvník
Návštěvník

Odeslat #5 od clickk v pon srp 25, 2008 15:04

urcite uz se to tu resilo, zkus vyhledavani ;)
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #6 od -Skrblik- v úte čer 08, 2010 15:55

když si zkopíruju fotky do IPodu přemažou se ty co tam byly předtim. a když chci třeba mít více složek s fotkama jak to udělám??? :?:
-Skrblik-

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na Ostatní