MůjPřehrávač.cz - Fórum • JAK NASTAVIT WIFI

JAK NASTAVIT WIFI

Re: JAK NASTAVIT WIFI

Odeslat #11 od Bára v čtv dub 03, 2008 10:41

Ahoj. Potřebovala bych poradit s wi-fi. Jsem připojená na svoji wi-fi sit doma. V ipodu se mi taky ukáže, ze jsem pripojena, ale kdyz jdu na safari a dam vyhledat nejakou stranku tak mi to napise : Safari can't open the page. The error was:" Operation could not be completed.(POSIX error 12 - Cannot allocate memory)" (NSPOSIXErrorDomain:12) Můžete mi prím nekdo rict co to znamená a jak vyresit ten to problem, netusim vubec kde je problem zda v ipodu nebo ve wi-fi. Diky
Bára

Odeslat #12 od Návštěvník v ned srp 24, 2008 19:22

cauko.. mam jailbreaknuty ipod touch 16 Gb na 1.1.4 a do tohto posledneho jailbreaku mi stale slapala domaca wifina na heslo. po jailbreaku sa nemozem ani pripojit. Takze neviete nieto poradit co mam spravit? znova jailbreak 1.1.4? diki
Návštěvník

Odeslat #13 od debil v pon pro 28, 2009 15:19

Já jsem restoroval iPod touch a když se chci někam připojit tak to cjhce URL atd. nevíte co s tím?díky
debil

Odeslat #14 od kuba T v pon bře 01, 2010 17:02

Mě nefungují a ni volné hot spoty...ipod se me v pohode pripoji k siti wifi ukazuje se plny signal ale kdyz zapnu safari nebo cq napise me to ze nejsem pripojen k siti...a to i kdyz mam plny signal nevite co s tim???
kuba T

Odeslat #15 od adam v čtv bře 11, 2010 10:27

zdar všichni
koupil jsem si wifi a mám menší problém v nastavení se mi ukáže a tak na ni kliknu mám tam nahoře napsané ipod a ty čárky wifi no ale i když je tam mám tak prostě mi internet nejede je tam napsané připojování a to je vše když dám jakoukoliv funkci na internet tak mi taky nejede nevím proč můžete mi prosím někdo poradit jak mám nastavit aby mi to jelo prosím.
Díkyyyy
moc

// creat: upravil som ti tie duplicity.
adam

Předchozí

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Touch / iPhone