MůjPřehrávač.cz - Fórum • Jsou Porta Pro tak skvělá?

Jsou Porta Pro tak skvělá?

Vážně i nevážně o sluchátkách všeho druhu - zkušenosti, názory, recenze

Moderátoři: worech, xxxdvorixxx

Re: Jsou Porta Pro tak skvělá?

Odeslat #51 od deedee34 v stř úno 20, 2008 21:40

iAudio šlape skvěle. :) Je to přesně to co jsem od mp3 přehrávače požadoval. :good:
Časem napíšu víc o plusech a mínusech iAudia
Obrázek Obrázek
Cowon iAudio 7, 8GB |JAYS d-JAYS white / Koss Porta Pro & Spark Plug
deedee34
Nováček
Nováček

Odeslat #52 od xxxdvorixxx v čtv úno 21, 2008 12:46

Dnes jsem narazil v Datartu na falzu Port od Emgetonu. Docela mě to překvapilo, že by zrovna Emgeton měl zapotřebí dělat falzy. Myslel jsem že je to výsada spíše takových značek neznaček. Jednou jsem je asi u někoho viděl. Poznal jsem to podle jiného loga ve středu sluchátek. Myslel jsem si že to asi byly nějaké starší Kossy nebo extra edice. A ona to byla extra edice, jen v podání Emgetonu.
Na netu jsem se dočet že se dělají od roku 2006 a ted by správně neměly být v prodeji. Tak nevím.

Uz je to dlouho ;) On je puvodne prodaval rovnou s M6, ale pak se Koss konecne ohradila, protoze jde o prachsprostou kopii. Vlastne vzhledove jde o Koss Porta Junior, ktere maji jen modre menice (oproti Porta Pro nemaji ComfortZone a vice basuji). Ty nebyli komercne uspesne, proto uz se take neprodavaji, stejne jako Porta 2000, pokud si nepletu nazev.
Existuji jeste dalsi kopie, treba jedna od vyrobce, ktery s Koss puvodne spolupracoval, ale pozdeji se odtrhl.

Maji byt uz davno z trhu, ale v Datartu je maji za slusnou cenu (levneji nez na netu). Kdyby nechtela moje pritelkyne jine kvuli vzhledu, dostala by tyhle. :twisted:

Napis pak zkusenosti na i7, kdyz napises recenzi, zlobit se nebudu, protoze jsem ho nemel moznost vyzkouset :? ;)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #53 od deedee34 v čtv úno 21, 2008 15:46

Docela mě zarazil i odvážnej název. EMGETON Porta CULT je přece jen hodně velká kopie. To jim snad muselo bejt jasný že se to Kossu nebude líbit samotná kopie sluchátek, a oni tomu dají ještě takovej název. :hmm: Je to jako by se nějaká napodobenina iPodu jmenovala iPot
Jinak na i7 napíšu menší "recenzi". ;)
Naposledy upravil deedee34 dne pát úno 22, 2008 23:16, celkově upraveno 1
Obrázek Obrázek
Cowon iAudio 7, 8GB |JAYS d-JAYS white / Koss Porta Pro & Spark Plug
deedee34
Nováček
Nováček

Odeslat #54 od clickk v čtv úno 21, 2008 21:23

No bylo a taky na to sazeli. ;)

Ad. recenzicka: PARADA, sem s ni! Budeme za ni urcite moc radi. :)
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #55 od worech v stř čer 04, 2008 22:18

čau všichni tady :hi: Před chvilkou se mi podařilo najít tohle fórum,tak sem se jako hrdej uživatel Port a iRivera T60 přihlásil.
Porty mám od začátku května,Rozhodl sem se pro ně z důvodu jejich úžasnýho designu a tomu,jak hrajou.Jejich projev se mi fakt líbí,ikdyž musim říct,že to sou moje první pořádný sluchátka,takže možná někdy někde najdu jiný,ale to pochybuju :mrgreen: sem spokojenej a nemám moc příležitost zkoušet jiný modely.
Poslouchám převážně dost tvrdou muziku a v ní miluju basování a dunění a to mi tyhle sluchadla dodávaj v hojný míře.A i středy a vejšky sou v pohodě.ComfortZone je parádní vychytávka,skládání taky super,jen mám pocit,že to brzo odnesou molitany a kabel (dycky ho namotávám) dotýkající se hlavovýho mostu při složení,ale to kdyžtak vyřeší další vychytávka a to je doživotní záruka,takže vlastně ani neni potřeba se po jinejch sluchátkách poohlížet.
No,ale to všechno vlastně všichni víte když je vlastníte,ale co... :)
Kdo sem zabloudí,nebo mu bude tohle fórum doporučený a bude se pachtit po sluchátkách,tak NEBOJTE SE KOSS PORTA PRO,rozhodně jejich koupí neprohloupíte :twisted:
Koss PortaPro 罩耳式耳筒, Altec Lansing UHP306
iRiver T60 4GB black, Sansa Clip 4GB silver
worech
Moderátor
Moderátor

Odeslat #56 od xxxdvorixxx v stř čer 04, 2008 22:56

Zdary, te fakt neznam :mrgreen: ;)
Ono me ta posedlo z Porta Pro docela brzo presla (no ne, tak 7 mesicu je mam)... Kdybych nemel k poslechu neco lepsiho, tak jsem dodnes spokojenej jak prasatko v zite...
Ale jakmile se cloveku dostane poslechnout neco vyrovnanejsiho (taky zalezi, jak kdo vnima basy), mozna ho to docela nastve... samo jak kdo...(nic proti)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #57 od Svobík v sob čer 14, 2008 17:39

Lidi pls jakej je rozdíl mezi kossama Sporta pro a Porta pro???
Svobík

Odeslat #58 od worech v sob čer 14, 2008 18:17

nejenom že PortaPro líp hrajou,sou to otevřený sluchátka,kdežto Sporta sou uzavřený a v týhle cenový relaci uzavřený nebudou hrát líp,tak Porta sou hezčí,taky maj ComfortZone a to je fakt comfort :) Nevim,jestli se sem hodí dát odkaz na jiný fórum,tak ho sem nedám,ale tam Sporta skončily ve srovnání sluchátek na čtvrtym místě a Porta na druhym :mrgreen:
Koss PortaPro 罩耳式耳筒, Altec Lansing UHP306
iRiver T60 4GB black, Sansa Clip 4GB silver
worech
Moderátor
Moderátor

Odeslat #59 od xxxdvorixxx v ned čer 15, 2008 11:29

Presne jak pise worech.+Sporta (jsou polouzavrene) maji lehce vice basu a mene probarveny nez u Porta Pro
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #60 od clickk v ned čer 15, 2008 18:19

2 worech: ale jo, ten odkaz na zebricek sem klidne hod. ;) jen ho vloz jako kod a ne link. dik
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

PředchozíDalší

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na Sluchátka