OMG. Rozdil je oproti FLAC a MP3 poznatelny samozrejme je. ALE! ne na prenosnem prehravaci (mp3 prahravac prenosny je nekvalitni, sluchatka nekvalitni, zesilovac zadny, posluchacovo ucho necvicene) integrovana zvukovka, EMU, M-Audio, kdo pozna, kdy je rozdil patrny...?
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Škoda že jsem na toto fórum narazil až dnes. Emgeton není zlý ale k úplné dokonalosti má ještě daleko. Nejlepší bude když si pročtete fórum lidí, který ho už mají a dožadují se určitých změn.
Nevim jak vam, ale me odkaz nefachci. A dalsi vec je, ze podle toho co jsem slysel / cetl, tak si na svem foru dava Emgeton hodne zalezet na tom, aby byly prispevky ve skrze pozitivni. Ty negativni odstranuje. Takze to podle meho neni uplne idealni zdroj informaci.
pak běž do složky support. Co se týká toho mazání, tak je to pravda. Pokud jim to nevoní, tak vlákno zamknou a později vymažou. Budou to asi bývalí bolševici.
Jinak i kvuli tomu pokryteckemu pristupu Emgetonu / Cowon / iAudio tu mame nase forum. My prispevky o prehravacich nemazeme. Jestli to nebude proto, ze je neprodavame.
Zdárek lidi, mám doma oba přehrávače a musim říct že co se týče mě tak dávám přednost m7, už jenom kvůli tomu že má reproduktor. Dotykový displej je taky luxusní věc na m6 mi ta pllošinka dotyková nebo co to je moc nevyhovuje... zatial čz
Mám M6. Mne nevyhovuje tá dotyková plocha. Treba občas kalibrovať ovládanie. Zvuk dobrý, rádio slabé a dodávané slúchadla sú lepší priemer. Nič viac. Pri vyššej hlasitosti majú počuteľné skreslenie.
Každopádne, kto chce kvalitný zvuk, bude musieť si zadovážiť aj kvalitné slúchadla. Cena začína od 33 eur.