Cowon D2 - skladba Moondance od Van Morrisona - 256vbr (pozdeji jsem si uvedomil spatne zvoleni skladby) a Given Up - LP - 320kbs

Sennheiser HD 485: design byl velice prijemny, na obrazcich se mi nelibily. Mozna az strohy a ucelny. Zpracovani vyborne, zadne vrzani, jak jsem je dal na hlavu drzeli, kri kyvani hlavinkou porad. Pritlak byl snesitelny, ucho se mi veslo do nausniku. Sedeli prijemne. Material prijemny na omak. Nejdrive jsem neslysel rozdil od Port. Stacilo par sekund navic. Nastroje jsou vice oddelene, presnejsi. Mel jsem chut Porty zahodit.
Cena internet: cca 2200 Kc, v Electro World byla 2600 Kc

Sennheiser HD205: zkousel jsem je to 485kach, takze me to mozna ovlivnilo. Design nebyl zas tak otresny, slo to. Po nasazeni jsem byl uplne mimo. Male nausniky, deformovali ousko, strasne tlacili. Material byla nejaka napodobenina kuze. Poslech plochy, hodne do plechova. Dlouho jsem je tedy ani neposlechl jak jsem byl rozhorcen.
Cena internet: 1300 Kc, tam v Electro World asi byla podobna

HD457: Vypadali docela levne, ale hezky inovativne. Nenasel jsem regulaci mostu. Material nausniku latka, byly velike. Sluchatka mi na hlave nesedely, takze jsem je nakonec ani neposlechl.
Cena internet: cca 1000, nekde vice, v EW staly 1300 (pokud moje pamet slouzi)