MůjPřehrávač.cz - Fórum • seknuty ipod

seknuty ipod

seknuty ipod

Odeslat #1 od tomasss v sob bře 06, 2010 17:41

ahojte!
potrebujem poradit: do iPod Touch som cez iTunes stiahol omylom (som v tom uplny novacik) firmware 1.1.3 (nevsimol som si, ak to tam vobec bolo, ze je plateny) a teraz mi nechce komunikovat s pocitacom ani s iTunes. jedine, co iTunes ponuka je "Restore and Upgrade", cize opravit a ten najnovsi firmware nainstalovat. ked na to kliknem, tak mi to zachvilu vyhodi: IPod can´t be restore. An error has occured (3001). neviete niekto, co s tym urobit??? za odpoved vopred dakujem.
tomasss

Re: seknuty ipod

Odeslat #2 od Návštěvník v sob bře 20, 2010 17:04

Mám stejný problém, nebo spíš podobný.
Koupil jsem iPod Touch 2gen a zakoupil na app store tehdy nový firmware 3.0 ten se nainstaloval a do teď funguje, ale už je firmware nový verze 3.1.3 ten se mi automaticky stáhnul a při každém spuštění se chce nainstalovat, ale při instalaci to napíše stejnou chybu (3001) Když spustím test v iTunes, všechno funguje jak má i připojení k internetu ale při ověřování prostě vyskočí tahle chyba.
Zkoušel jsem už všechno možný co píšou na stránkách applu, ale žádný z těch postupů mě nefunguje. Dokonce jsem přistoupil i k přeinstalování komplet operačního systému a pořád stejná chyba.
Kdyby někdo věděl co s tím byl bych vděčný, už pomalu přemýšlím o servisu.
Návštěvník

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iPod Touch / iPhone