Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jáká (špuntová) sluchátka, ideálně do 600Kč, byste mi doporučili (pokud by existovala nějaká kolem 1000 s podstatně vyšší kvalitou, byl bych ochoten si připlatit). Společně s bratrem jsem už vlastnil sennheisery cx300 a creativy EP-630. Kvalitou mi přišli srovnatelný, ale bohužel mi v současné době nevyhovují svou hlasitostí (mp3 přehrávám na svém mobilním telefonu nokia 5730XpressMusic). Současně vlastnim už asi 5let náhlavní sluchátka Koss porta pro, jejichž zvuk sice miluju (měl sem možnost porovnat se Sennheiserama PMX 100, ale bassové podání kossů mi příde zábavnější, ale bohužel je tu zas problém s nedostatečnou hlasitostí. Prioritou číslo 1 je u mě tedy HLASITOST, zároveň ale samozřejmě hledám i kvalitu. (aby byla sluchátka špuntová vlastně tak důležité není, ale pochybuji že u náhlavních sluchátek může bý pro mě vyhovující hlasitost, ale pokud taková existují, sem s nimi). Zvlášť by mě zajímal váš názor na sluchátka Koss spart plug (popř. koss KEB24 nebo koss pathfinder) Vzhledem k jejich hlubokému zasunutí do ucha by mohla být dostatečně hlasitá. Ale četl jsem i názory, že největší sláva těchto sluchátek (spart plug) už opadla a na konkurenci nestačí. Za každou radu budu vděčný a předěm děkuji za odpovědi.