MůjPřehrávač.cz - Fórum • Sluchátka do 600Kč (priorita: hlasitost)

Sluchátka do 600Kč (priorita: hlasitost)

Vážně i nevážně o sluchátkách všeho druhu - zkušenosti, názory, recenze

Moderátoři: worech, xxxdvorixxx

Sluchátka do 600Kč (priorita: hlasitost)

Odeslat #1 od LumpyOne v úte bře 02, 2010 00:56

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jáká (špuntová) sluchátka, ideálně do 600Kč, byste mi doporučili (pokud by existovala nějaká kolem 1000 s podstatně vyšší kvalitou, byl bych ochoten si připlatit). Společně s bratrem jsem už vlastnil sennheisery cx300 a creativy EP-630. Kvalitou mi přišli srovnatelný, ale bohužel mi v současné době nevyhovují svou hlasitostí (mp3 přehrávám na svém mobilním telefonu nokia 5730XpressMusic). Současně vlastnim už asi 5let náhlavní sluchátka Koss porta pro, jejichž zvuk sice miluju (měl sem možnost porovnat se Sennheiserama PMX 100, ale bassové podání kossů mi příde zábavnější, ale bohužel je tu zas problém s nedostatečnou hlasitostí. Prioritou číslo 1 je u mě tedy HLASITOST, zároveň ale samozřejmě hledám i kvalitu. (aby byla sluchátka špuntová vlastně tak důležité není, ale pochybuji že u náhlavních sluchátek může bý pro mě vyhovující hlasitost, ale pokud taková existují, sem s nimi). Zvlášť by mě zajímal váš názor na sluchátka Koss spart plug (popř. koss KEB24 nebo koss pathfinder) Vzhledem k jejich hlubokému zasunutí do ucha by mohla být dostatečně hlasitá. Ale četl jsem i názory, že největší sláva těchto sluchátek (spart plug) už opadla a na konkurenci nestačí. Za každou radu budu vděčný a předěm děkuji za odpovědi.
LumpyOne

Re: Sluchátka do 600Kč (priorita: hlasitost)

Odeslat #2 od xxxdvorixxx v úte bře 02, 2010 09:26

všechna špuntová sluchátka od Koss nedoporučuji. Nejsou zvukově vůbec zajímavé, přebasované...

Ohledně hlasitosti mi přijde divné, že ti CX300 nestačí. Impedance 16ohmů, velká citlivost. Zkoušel jsi je napojit do jiného přehrávače...?
Případně jít na ORL a nechat si pročistit uši ;)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Re: Sluchátka do 600Kč (priorita: hlasitost)

Odeslat #3 od creat v úte bře 02, 2010 21:27

Súhlas s xxxdvorixxx. Podľa toho čo píšeš, to vyzerá na nebezpečne vysokú hlasitosť.

Napr. Denony AH-C360 vyzerajú zaujímavo
Panasonic lumix FZ 28 + SDHC SANDISK 4GB
Emgeton M6 Cult --->AKG K430
Notebook ASUS --->AKG K512
Obrázek
creat
Moderátor
Moderátor

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na Sluchátka