MůjPřehrávač.cz - Fórum • Synchronizace

Synchronizace

Synchronizace

Odeslat #1 od w..w v pon bře 23, 2009 09:34

Potřebovala bych poradit co dělat .Itunes ani muj počítač neberou můj IPOD classic.Zkoušela sem i disc mode...problem je ale vtom že muj ipod reaguje v pohodě oběví se fajfka ale PC ani ipod nic.Zkoušela sem i vyměnit usb.Formát ipodu mam windows.Moc věcem kolem počítače nerozumím ale doufám že nejsem uplny *****.Nikdo mi neni schopny poradit ....Najde se nějaká dobrá duše která bymi poradila? :(
w..w

Re: Synchronizace

Odeslat #2 od xxxdvorixxx v pon bře 23, 2009 17:51

Zkoušela jsi jiný počítač...? ;)
Cowon D2+ +Donnio Quanto + FiiO E3 + Koss Porta Pro + Audio-Technica ES7 moded + Head-Direct RE0 + Fubar IV
Obrázek
xxxdvorixxx
Moderátor
Moderátor

Odeslat #3 od w..w v pon bře 23, 2009 18:33

jo zkoušela měla sem tu nějaké maníky co mi zapojovali novy net tak to zkoušeli u sebe ale ani jemu to nešlo apak měli fofry tak už nato nepřišla řeč...
w..w

Odeslat #4 od clickk v pon bře 23, 2009 22:12

to je zvlastni. v takovych pripadech byva obvykle chyba v operacnim systemu. zkus to jeste na jinem pocitaci a pred tim jeste proved reset. pokud se ani jinde nepripoji, pak asi bude muset k "doktorovi".
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #5 od w..w v úte bře 24, 2009 17:27

no tak sem ho dala jednomu manikovy co je přes komply řekl že ani on si nevi rady že jinak je ok ale že prostě nejde připojit k počítači že jedine zkusit dat do servisu nato nemam prachy ani nervy takže to vzdavam pujde na nahradni dili jestli aspon nato je dobry ale jeto celkem škoda měla sem z něho aspoň chvilku radost ...každopadně děkuju moc za pomoc na netu se nenajde moc lidi kteři vam tak ochotně poradi mate to tu super ;)
w..w

Odeslat #6 od clickk v úte bře 24, 2009 20:19

:) dekujeme.
a jestli ti muzeme jeste neco poradit, zkus preci jen ten servis viz www.ceskyservis.cz
treba by ta oprava stala jen par korun. za zeptani nic nedas. ;)
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Odeslat #7 od Irča v ned bře 21, 2010 01:07

ZDravím jsem už fakt na prášky, protože nerozumím itunes a už ani Ipodu, nevím co dělám špatně.stáhnu si písničky do Itunes úplně v pohodě, ale jakmile zapojím ipod začne se chviličku stahovat a pak najednou Attempting to copy disk IRËNA failed and unknown error occurred nějak tak, a pak mi to píšev jednotce chybí svazek vložte svazek IRENA do jedn. I. Já tomu nerozumím. Je tedy fakt, že ho sestra polila a že nefungoval, ale dneska jsem ho pustila a hraje úplně normálně, podle mě jsem udělala někde chybu já v itunes..PRosím poradtě já tomu vůbec nerozumím :? :( jinak mám ipod classic a itunes verzi 1.3. předem děkuji a nashledanou
Irča

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na Odpovědi na nejčastěji kladené otázky (FAQ)