MůjPřehrávač.cz - Fórum • Quicktime

Quicktime

Zkrátka vše o synchronizaci iPodu s počítačem

Quicktime

Odeslat #1 od Rds v pon kvě 05, 2008 21:56

Pri instalaci iTunes se nainstaluje i Quicktime jako nezbytna soucast. Nevadilo by mi to, kdyby se nevecpal do internetoveho prohlizece (Firefox). Nyni zpusobuje to, ze po kliknuti na zvukovy odkaz nenaskoci moznost stazeni souboru, ale primo v prohlizeci se spusti pres Quicktime, coz ovsem nechci.
Samozrejme jsem vyzkousel odinstalovat Quicktime, ale to potom nespustim iTunes :x
Je nejaky zpusob jak Quicktime vystrnadit z Firefoxu?
Rds

Re: Quicktime

Odeslat #2 od clickk v úte kvě 06, 2008 14:26

hmm, to nevim. ale myslim, ze jsem s tim taky valcil a pokud si dobre vzpominam, tak bylo mozne nechat nacist cely soubor v quicktimu a pak ho ulozit pomoci volby pres prave tlacitko mysi.
MůjPřehrávač.cz / iPodpedia

iPod Video 5.5G | Sennheiser PX 100 | MediaMonkey
ObrázekObrázek
clickk
Guru
Guru

Re: Quicktime

Odeslat #3 od Luke v pon srp 11, 2008 11:16

Staci si nastavit: Firefox -> Nástroje -> Moznosti -> Obsah -> Spravovat ( typy souboru) a pak si v seznamu najdes soubory ktere nechces aby ti firefox oteviral v aplikaci quicktime, kdy potom kliknes na zmenit akci tak si vyberes ulozit do pc a hotovo, pak ti to bude hned ukladat do kompu :good:

p.s - nevim jakou mas verzi firefox, nekdy se muzou cesty lisit, takze jestli to nenjdes podle cesty jak sem ti psal tak zkus pohledat nekde v nastaveni, urcite to tam bude
Luke
Návštěvník
Návštěvník

Napsat odpověď

Citovat vybrané

Zpět na iTunes / MediaMonkey a další software